13 Eylül 2013 Cuma

Yaşasın Cuma :)



Oley bugün Cuma ve çok güzel bir hafta sonu bekliyor biliyorum. Cumartesi günü arkadaşım doğum yapacak sezeryan doğum olacağı için gün aldılar. Eymen bey sonunda aramıza teşrif edecek. Tabi ki annesi onun için çok güzel şeyler hazırladı. Doğum fotoğrafçısıyla birlikte öğlen saatlerinde Özel Hrs Ankara Kadın Hastanesinde olacağız.

 Bu küçük tatlı şeyler Eymen için hazırlandı :)

Sid Kıbrıs a kardeşiyle tatile gitti. Tatile gideceği gün  güzel bir haber aldık ve çok mutluyuz. Neredeyse 9 aydır bekletildiği iş başvurusu olumlu sonuçlandı ve sorun çıkmazsa Ekimde yeni işine başlayacak. Bizim için çok önemliydi aynı iş yerinde çalışıyor olmamız sıkıntı yaratıyordu. Zaten yakın arkadaşlarımız dışında bu durumu kimse bilmiyordu. Rahat hareket edemiyorduk acaba laf olur mu yanlış anlarlar mı diye.  İyi yanları da vardı aynı oda da olmasak dahi her gün görebiliyordum. Arada küçük bakışmalar, laf sokmalar bizim eğlencemiz olmuştu. Ama şuanda başlayacağı yer buradan çok çok daha iyi o yüzden hiç üzülmüyorum.
Bu evimize yeni taşındık. Yaklaşık 5 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar farklı şehirdeler. İlk zamanlar zorlansam da artık alıştım. Ev arkadaşımla lise yıllarından beri tanışıyoruz. Babalarımız Van da görev yapıyordu ve ailecek görüşüyorduk. Yıllar sonra Ankara da yollarımız çakıştı. Çok iyi anlaştığımız söylenemez ama yıllardır tanımanın güveni var. Yeni eve taşınırken bir arkadaşımız daha katıldı bize 3 kişiyiz şuanda ama kısa süre sonra evlenecek o yüzden misafirimiz sayılır. Şu anki evimiz eski evimize göre çok daha büyük ve ferah. Ayrıca yokuş çıkmak zorunda kalıyorduk bu çok yoruyordu şuanda öyle bir derdimizde yok. Yerleştik sayılsa da ben nedense hala eski evimizi çok özlüyorum. Yaşanmışlıklar, anılar benim için çok önemlidir. Belki de bundan kaynaklanıyor. Çok güzel günlerim olmuştu.





Bu da yeni evden...




Yeni evde Sid e henüz yemek yapmadım. O yüzden sürekli söyleniyor. Bari kahvaltı hazırla diyor.  Eve taşındığımızda mutfakta böcek sorunumuz vardı evi ilaçlattık bende psikolojik olarak mutfağa uğramak bile istemiyorum.  Sid bugün beni aradı “ yarın uçaktan inince direkt sana geleceğim kahvaltı hazırlarsın demi” dedi iki saniyelik bir sessizlik olmuş farkında değilim “bana söyleniyor musun sen” deyince kahkaha atmaktan kendimi alamadım. İş başa düştü sabah kahvaltı hazırlanıp beklenecek. Öğlende hastaneye gidilecek. Herkes için yeni başlangıçlar var bu hafta sonu :) 





4 yorum:

Kitapçı Kedisi dedi ki...

YEni evin hayırlı olsun, arkadaşını bebeği hayırlı olsun, Sid'in yeni işi hayırlı olsun :) ohoo sahiden kutlanacak birsürü şey var :) mutlu haftasonları!!! :)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim umarım her şey herkes için çok güzel olur:) Hafta sonun musmutlu geçsin:)

Mert dedi ki...

Eskiler özleniyor, sitenize başka bir blogdan ışınlandım. Geldim.
Kitap, sanat seviyorsanız Kafa Dergi'ye; hikaye serilerinden hoşlanıyorsanız Ters Düz'e yorumlarınızla bekliyorum efendim. :)

Unknown dedi ki...

Tabi ki seve okur yorum yaparız, emeğe saygımız sonsuz:)