5 Eylül 2013 Perşembe

Sonbahar


Yüreğimde hüzün var
Çıplak ağaçlar gibi işim zor..
Eylülün gelmesiyle havanın soğuması bir oldu. Bana bir hüzün çöktü, buğulu bakışlar, melankolik tavırlar başladı. Çoğu insan sevmese de ben bu havaları çok seviyorum. Hemen bilgisayarımdan sonbahar klasöründeki duygusal şarkıları açıyorum. Mis kokulu bir kahveyle kedi gibi camın önünden çevreyi izliyorum ve kendimden geçiyorum :) İş yerinde bu keyif kısa sürse de insan müziğinde etkisiyle duygudan duyguya savruluyor.

Bu hafta sonu Eskişehir'e gidiyorum çok heyecanlıyım. Bunun bir nedeni de sevgilimle ilk kez şehir dışına çıkıyor olmamız. 1 yıldır berber olmamıza rağmen hiç şehir dışına beraber gitmemiştik. Gezmeyi çok seven biri olarak kısa süreli bir gezi olsa da hemen hazırlık yapmaya başladım. MP3 e yolculuk şarkıları seçilir, fotoğraf makinesi, yolda yenecek abur cuburlar hazırlanır, dergiler çantaya yerleştirilir. Ben hazırım sen hazır mısın Eskişehir  J

3 yorum:

Kitapçı Kedisi dedi ki...

Görünüşe göre ilk izleyicin benim. İnşallah takipçilerle dolar blogun. Yazmayı ihmal etme. Bu arada iyi gezmeler :)

Unknown dedi ki...

Ben buralarda çok yeniyim fırsat buldukça yazmaya çalışacağım, ayrıca çok teşekkür ederim ilk yorumun ve takibinle beni cesaretlendirdin:)

Kitapçı Kedisi dedi ki...

:) okumayı seviyorum, tesadüfen denk geldi blogun. Hayırlı olsun tekrardan. İhmal etme yazmayı :)