18 Kasım 2013 Pazartesi

Okuyom ben ya....


Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum. Vakitsizlikten , halsizlikten..Bazen zaman öyle bir geçiyor ki sadece yaşıyorsun duyguların alınmış gibi hissetmeden. Neyse bu süreçte hayatımı değiştirmek adına dershaneye yazıldım KPSS furyasına bende girdim, umarım işten kalan zamanda çalışabilirim. Motivasyon adına her şeyi yapıyorum ya da kendimi kandırmak adına mı desem. Odamda masa yoktu. Çalışma masası bile koydum. Salonda çalışmam imkansız zaten kızların eve geliş saatleri birbirinden  farklı olduğu için mümkün değil rahat çalışmam. Bakalım nereye kadar gider bu çalışma.

Üniversite zamanında oluşturduğum çalışma ortamı pek etkili olmamıştı. Tüm gece müzik dinleyip, bitki çaylarının, kahvenin dibine vurup, sınava 2 saat kala tutuşup jet hızıyla sayfalar ezberlediğimi bilirim. O zamanlarda çalıştığım için işe gittiğim zamanlarda sınava gitmeden arkadaşlara anlatarak ders çalışırdım. Sınav zamanında benden çok onlar stres olurdu. Bu sefer kendime söz verdim ,büyüdümde tabi. Düzenli çalışacağım. Buraya yazmamın nedenide olur da çalışmazsam buraya bakıp utanırım artık.















Ev arkadaşım sevgilisiyle 3. yıllarını kutladılar. Bu vesileyle abur cuburun dibine vurduk. Böyle saçma kutlama umarım bir bizde değildir:) Göz açıp kapayıncaya kadar günler geçip gitti işte. Bu yaz düğünleri olacak. Evde kızlarla birbirimizi pek göremediğimizden bu tarz şeyler vesile oluyor. Umarım nice mutlu yılları olur.



Buda kızımıza gelen güller.









4 yorum:

arwen dedi ki...

bence çalışırsın düzenli bir şekilde azimle :)
iyi şanslar

Unknown dedi ki...

Bende öyle umuyorum:)

Unknown dedi ki...

bende kpss ye hazırlanıyorum bu sene .. kolay gelsin bize :)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim bu durumda sizede kolay gelsin, güç,zihin açıklığı,çalışma hırsı gelsin:)