28 Kasım 2013 Perşembe

#minikfoto

Bu hafta yoğun geçti. Arkadaşımın nişanı , ders çalışma halleri , en yakın arkadaşım Didom'un yurt dışından gelişi zaman nasıl geçti anlamadım. Aslında Didom geleli iki hafta olmuştu ama biz yeni görüşebildik.
Nişanı olan Meleğim eski iş yerinden samimi olduğum arkadaşımdı.Yaza da düğünleri olacak eşinin işi nediyle İstanbul'a gidecek. Zena'da İstabul' da olduğundan özleyeceğim. Zena'da nişan için eşiyle beraber geldi.












Nişandan sonra Nil'i dinlemeye gittik. Eve geldiğimizde 3 e geliyordu. Sabah nasıl kalktım hatırlamıyorum. Didom'a söz verdiğim için kendimi resmen yataktan sürükledim. Nil sahneden indikten sonra oturup eski günleri yad ettik. Zena 'lar evlenmeden önce hafta sonları Mut İstanbul'dan gelirdi. Diğer arkadaşlarda bizde toplanır sabaha kadar oturur , sabahları saatler süren kahvaltılar yapardık. Hep beraber gezmelere gider yemekler yapar, akşamları tabu oynardık. O yüzden eski evimizi çok özlüyorum. Bu evde bu tarz şeyler çokta yapamadık. Her birimizin bir yerlerde vakit olmuyor. Toplanamıyoruz. Unutmamak ilerde dönüp baktığımda hatırlamak için eski günlerle ilgili daha çok şey yazmak lazım.




Didom'la buluşup hasret giderdik diyemiyorum. Çok özlüyorum. Evlendikten sonra yurt dışına yerleşti. Kesin dönüş yapana kadar hasretlik devam edecek. Onunla da bol bol eski günleri andık. Didomla çok daha eski bir geçmişimiz var. Bir ara gülme krizlerine girdik. Beraber yemek yemeyi, kahve keyfi yapmayı, dertlenmeyi, gülmeyi , ağlamayı özlemişim. Geldiğinde ilk haftalar görüşemediğimiz için bana küsmüştü. Sonra barıştık ama bende sürpriz olsun diye çikolata gönderdim. İki gün geçti ama eline ulaştı. O mutlu olsun yeter bana.







 Bu hafta Nil'in aldığı peruk baya bir eğlencemiz oldu. İpekten yapılmış. Nişantaşı Pazar ından aldı. Saçımı hiç uzatmadığımdan uzun saçlı halimi görmüş oldum. Sid'e gösterdiğimde uzun saçı sevmemesine rağmen çok hoşuna gitti. Ayrıca Çankaya Yıldızdaki Nişantaşı pazarı gerçekten kaliteli ve uygun ürünler var. Taçlar , takılar uygun fiyata alındı. Flormarın oje kurutucusu spreyi denememiştik ama ben başarılı buldum. Ayrıca simli ojeleride çok güzel. Tek kötü yanı ojeyi çıkartırken simlerin tırnağı çiziyormuş hissi vermesi.




3 yorum:

Alexandra Abarca dedi ki...

saludos,
Ale
Costa Rica

nailsbyedyta dedi ki...

Wonderful pictures!

Unknown dedi ki...

Thank you:)