30 Aralık 2013 Pazartesi

Kurabiye Denemeleri

Merhaba arkadaşlar,

Yeni yıl umarım herkesin düşlediği gibi olur. Umutlar tükenmesin. Gününüz geçen günden güzel olsun. Yeni yıl için planımız belli oldu gibi. 12 ye kadar evde arkadaşlarla takılıp 12 den 4 e kadar bir mekanda eğleneceğiz. Son an değişiklikleri olmazsa.

Yeni yıl için sevdiğime kurabiyeler yaptım. Yarın vereceğim. Bunun için dün gece baya uğraştım. Vakit yoktu açıkçası zaten akşama kadar Sid'le beraberdik "hadi sen eve git ben sana kurabiye yapacağım"da diyemedim. Şeker hamurundan ilk denemelerim. Vakit olsa daha özenli yapabilirdim. Süslemeleri bugün mü yapsam diye düşündüm ama bugünde dershanem var. Artık ikinci denememde daha güzel olur. Ayrıca Nilin doğum günü 2 ocak olduğu için ona da hazırladım. Onların fotosunu çekmeyi unuttum sonra sizinle paylaşırım.
Kurabiyeleri evdekilere tattırdım, beğendiler. Umarım Sid'de beğenir.


















Kendime yeni yıl hediyesi aldım. Daha doğrusu bir şeyler almak için bahanem oldu. Bir çok sitede kullananların olumlu yorumu olduğu için kullanmak istedim. Memnun kalırsam sizinle de paylaşırım. 



1 yorum:

arwen dedi ki...

kurabiyelerden istersen bende satıyorum internet üzerinden haberin olsun yeni başladık bir arkadaşımla hemdaha ucuza hemde tamamen evde temiz bir şekilde üretiyoruz istek üstüne. birde şu lorealler hakkında bana kullandıktan sonra bilgi ver :)