17 Kasım 2014 Pazartesi

Hissettiğin Yaş Önemliymiş Meğer


Kabullenmesemde yaşlanıyorum. İnsan bunu pat diye anlayamıyor. Öyle bir an oluyor ki vay be diyorsun zaman ne çabuk geçmiş.
 Sinemada ya da yolcu bileti alırken tam mı öğrenci mi dediklerinde suratlarına anlamsızca bakıyorum" görmüyor musun tabi ki öğrenciyim"der gibi.

Geçen metroda iki kızın muhabbetini dinledim (o kadar sesli konuşuyorlardı ki mecbur kaldım) Hoşlandığı çocuklardan bahsediyorlardı, sevdikleri parçadan. Bir gruptan bahsettiler adını ilk kez duydum. Önceden alternatif müzik gruplarının hepsini bilirdim. Nerede kimin konseri var, hangi kurslar açıldı, üniversitelerin etkinlikleri... Ah dedim bizde bu yollardan geçtik. O heyecanları, ilgi çekme halleri, hayalleri zaman geçtikçe uzaklaşıyorsun. Farklı telaşların oluyor. Zamanın önemsiz olduğu dönemlerden atlayıp dakikaları saydığın yıllara geçiyorsun. 30 uma bir yıl kaldı ve ben hala 18-19 ruhuyla yaşıyorum. Kendi yaşından küçük davranan hissettiği yaşı giyimine yansıtan teyzeleri daha iyi anlıyorum:) İlerde bende o teyzelerden olacağım galiba :) Olduğun yaş değil hissettiğin yaş önemli dedikleri doğruymuş.


Metrodaki kızların bahsettiği grubu buldum. Siz duymuş olabilirsiniz. Beğendiğim parçasını sizlerle paylaşmak istedim:)







5 yorum:

Sonsuz dedi ki...

grubu ilk defa duydum ve yalnız degılsın :) biz yaşlanmıyoruz nesille aramızda fazla fark yok,

Unknown dedi ki...

ahh ahh ben d e30 una bir yaş kalmış kendini hala çocuk zannedenlerdenim, blogumdan buldum sizi teşekkürler hoşgeldiniz.

Unknown dedi ki...

@sonsuz yalnız olmadığıma sevindim:) şuanda fark yok ama çocuklarımızda olacak gibi duruyor her ne kadar olmazmış gibi gelsede

Unknown dedi ki...

@neva nur çok teşekkür ederim:) olsun bizler hissettiğimiz yaşı yaşayalım yıllar geçsin varsın

Unknown dedi ki...

Lise, Üniversite ne güzelmiş meğer. Dediğin gibi bütün alternatif gruplardan haberdar olmak, takip etmek... Umarım yaşımız büyüse de içimiz hep çok kalsın.

bende beklerim bloguma...
bouquetscattered.blogspot.com.tr