5 Kasım 2014 Çarşamba

Anne ben gelin olcam : )

Selam arkadaşlar,

Evlilik sürecinde yaşadığım koşuşturmaları, hazırlıkları sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım sıkılmazsınız, evlenecek olan arkadaşlara azda olsa fikir verir. Düğün hazırlıklarına yavaş yavaş başladık. Hafta sonlarında düğün mekanlarına bakıyoruz. Açıkçası stresli bir o kadarda zevkli işler. Allah evlenecek olanların yardımcı olsun.


Bu sene ramazan ayı Haziranın sonlarına doğru başlayacağından gittiğimiz çoğu mekanda Haziran ayı hemen hemen dolmuş durumda. Mekanlara bakarken ne istediğinize az buçuk karar vermeniz gerekiyor. Kır düğünü mü , salon mu, otel mi, restoran mı; nikah mı, yemekli mi? Tabi ki bütçenizi belirlemeniz, gelecek kişilerin bir listesini yapmanız gerekiyor. Biz listeyi kesin gelecekler ve gelmesi ihtimaller olarak hazırladık. Gelmesi kesin olmayanların yarısını eledik (olur da gelirlerse bununda hesaba katılması gerekiyor) Düğün mekanlarına  o sayılara göre bakıyoruz. Ayrıca davetiyelere yemekli olmasını düşündüğümüzden en geç bir hafta öncesine kadar gelip gelmeyeceklerine dair bilgi verilmesini isteyeceğiz. Son ana kadar kesin sayı bilinmeyecek :) Ankara 'da önereceğiniz yerler varsa söylerseniz sevinirim.

Gelelim benim için en zevkli kısma. Evlenmeyi düşünmeyen insanın bile aklından muhakkak bir kez geçmiş olan gelinliğe. Biraz erken ama kafamda az buçuk bir şeylerin oluşması için bakmaya başladım. O kadar çok çeşit var ki nasıl karar vereceğim bilmiyorum. Vücudun yapısına göre giymeden belli olmayacak orası kesin. Sizlerle beğendiğim bir kaç gelinlik modelini paylaşmak istiyorum. Fikirleriniz olursa beklerim:)





















7 yorum:

Gülşah önen dedi ki...

valla düğün kısmının en zoru ama en keyiflisi gelinlik olayı sonucta 1 kere oluyor icine sinmesi rahat olması çok onemli secenekler cok fazla hepside güzel karar vermek çok zor olacaktır :)ahh ahhh düğün günüme gittim bir an :)

Unknown dedi ki...

zorlanmaya başlıyorum ama sonu güzel olsun, daha bunun eşya kısmı var bakalım nasıl olacak:) inşallah sorun yaşamayız da bende güzel duygularla hatırlarım :)

Yeseren Yaprak dedi ki...

5.'ye bayildim! Kesinlikle benim tercih edecegim bir model. Sadece kollari dantelden olmali :)

Unknown dedi ki...

O kadar çok seçenek var ki inanın her gün fikrim değişiyor :/ 5.de çok güzel dediğiniz gibi

Fidan Dinç dedi ki...

Merhaba. İnşallah düğün konusunda her şey gönlünüzce olur. Tabii sonrasında da:) Bloğunuz çok renkli, ben de takipteyim. Fotoğraf çıkmıyor ama sonlara gitmişimdir:) Görüşmek üzere.

Unknown dedi ki...

1 10 12 diyorum... Harikalarmış. Allah kolaylık versin canım. Ablamdan biliyorum zor iş.

İnci Çelik dedi ki...

Ben de 4. fotoğraftaki gelinliğe bayıldım. En tatlı koşuşturmalar bunlar. Umarım her şey dilediğin gibi olur. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler.